CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, January 24, 2009

Mari Mengaji

Kan dijadikan cerita, aku atu meruah-ruah gambar lam folder, mencari semula sesuatu untuk kan dijadikan eksperimen, sekalinya terjumpa tah ku beberapa gambar yang ku PS untuk blog sekulah tahun lapas punya, batah dah ku inda memphotoshop secara heavy sejak pakai DSLR ani, mengedit pun.. aku edit-edit yang ringan saja.., ani teruja ku meliat gambar yang ku post diatas ani, walaupun banyak error & silap, tapi 3 gambar diatas merupakan 3 gambar favourite ku yang ku edit tahun lapas..mana inda baru kan bejinak-jinak dengan Photoshop jua masa atu, terima kasih kepada Anugerah kerana memberi tunjuk ajar serba sedikit dalam Photoshop tahun lapas atu..

2 comments:

Anugerah said...

kira ani mcm gmbr "kenangan manis yg paling berharga buat diriku" lah bro dlm taun 2008. nda rock 2 bro hehe

HSO Organization Ltd said...

yeah..dangdut rulz!!!!