CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, December 03, 2008

Di Serang Malware @ Virus BV:AutoRun-E [Wrm]


Aii..apalah nasib?, hari ani PC ku dilumpuhkan oleh serangan Malware @ Virus BV:AutoRun-E [Wrm] hasil daripada satu perisian yang cuba ku muat turun melalui internet, sekaligus menyebabkan aku inda dapat online lebih daripada 8 JAM, Kalau urang gila internet, andang menangis tua udah ni.. inda tantu apa kan dibuatnya, iatah lapas saja ku mendapat Malware @ VIRUS ani, tarus tah ku cuba sedaya upaya berperang melawan ia, ciri-ciri Malware @ Virus ani menyerang hampir keseluruhan Drive dalam Hard disk, mun 4 partition dalam harddisk - 4 partition atu tah yang kana tu, mun 10 partition - 10 atu jua yang kana, iatah mari sangal telinga mendangar warning Anti-Virus atu bertali arus.., sedikit lagi kan ku format PC ani.., tapi sebelum atu ku check dululah dalam internet dan forum pasal Malware @ Virus ani, mujur lah jua ada solutionnya.., so selepas ikut cara-caranya..so far OK dan Al-Hamdulillah.., dan terus terang aku cakap Virus ani adalah Virus kedua terkuat yang pernah ku jumpa dalam tahun ani setelah Virus Braviax.exe yang menyandang Virus terkuat No.1 yang pernah menyerang PC ku dalam bulan JUNE yang lapas..so harap-harap inda ada apa-apa lah selapas ani..

2 comments:

Anugerah said...

dey..apa sintom2nya virus a2? pc mu minta balikan antivirus yg ori x wah...kan bonus kali ah..mcm nda faham2 saja :p

HSO Organization Ltd said...

jangan tah yang ori, yg free pun ok jua tu, ORI pun mun nda pandai pandai makai pun kana serang jua tu..(baik bali mee KK Koya dari mbali antivirus FREE) :)