CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, May 16, 2009

Waiting For His Majesty


Hi.. salam semua, banarnya inda ada lah apa-apa kan dikongsi kali ani, pasal gambar diatas atu heh..heh.. gambar lama udah banarnya ganya alum ku ada mempost disini (he..he..udah ku rewind & recheck semula post-post ku yang lapas untuk memastikan supaya inda ada double post nanti), tapi aku percaya memang ada sebilangan yang pernah mengunjung blog ku ani sudah meliat pic ani, gambar ani ku ambil masa tahun lapas iaitu tahun 2008 semasa Majlis Junjung Ziarah KDYMM ke Daerah Tutong Sempena Hari Keputeraan KDYMM Yang ke 62 tahun. Thanks for looking :)

4 comments:

Anugerah said...

bgho, lau adakn SEDAKAH lens aku dsini menanti dengan TANGAN yang terbuka hehe

HSO Organization Ltd said...

OK tu bro..asal sanggup "menunggu" saja . . :p

ANAK NAYI NA' said...

Lawa sudah your blog ani... by the way, opinion saja ni kali ah... instead of you using "Thanks for looking" atu, ku fikir bisai lagi kalau u gunakan " Thanks for watching " atau Thanks for viewing...

I don't know, looking atu sounds weird kalau di gunakan arah blog lawa ani.... hehehee... duit pacah jangan lupa.

Atu saja bro pandangan ikhlas ku.

HSO Organization Ltd said...

Thanks Bro, Thanks for your opinion jua, mana inda, selalu dah urang forum atu T4L iatah aku T4L jua..he..he..kalau ada kesilapan lain apa yang kita nampak, taur-tagur tah saja macam ani.. i'll be fine with it, Thanks for Viewing :)