CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, July 29, 2008

Jimat Penggunaan Elektrik


Kelmarin tangahari 28/07/2008 @ ISNIN semasa kan turun berkeraja .., ada tia bil letrik dalam kutak surat di rumah ( THANKS Mr.Posman..), Nampaknya BIL bulan ani naik lagi, aku expect bulan ani aku kan bayar habis a total of $300+ dengan sedikit DEBIT, tapi bulan ani bil ku inda pakai jumlah anggaran..that's why naik sedikit..opss naik banyak banarnya, jadinya bulan ani aku terpaksa bayar separuh lah dulu mengikut budget yang udah ku sediakan untuk bulan ani..dan sedikit sebanyak bakal merosakkan perancangan ku untuk membali lens, Aku ani lagi spesis yang inda suka ada hutang dalam kehidupan seharian, Selagi ada hutang atu selagi atu tah inda nyaman inda bebas inda merdeka rasanya.., Aii..nampaknya beberapa bulan mendatang ani usulnya banyak perbelanjaan yang akan diuruskan.., INK PRINTER yang semakin mengaring, Persiapan RAYA ( KASUT, BAJU & SAMPING ), dan mengumpul "credit" untuk LENS.., somehow aku bersyukur kerana inda beberapa minat kan mengupdate HandPhone ku..biar tia yang lama.., tunggu ia rusak banar-banar baru tah bali yang terlatest punya..ho..ho..ho..
" JIMAT PENGGUNAAN ELEKTRIK ELAK PEMBAZIRAN "

2 comments:

Anugerah said...

mau ni baju raya hehe,apapun tahniah eh, ani baru ya bertanggungjawab nah.BARU YA!!!, cek mat pun malu bejumpa ko ni hehe...cekappp dan jimattt (lurus kah jua 2)

HSO Organization Ltd said...

batah udah ku ani inda ada baju raya yang "SEBENARNYA"..,sekali sekala apa salahnya.., dapat lah jua pakai keraja tarus nanti.